Image result for ‫شهادت امام رضا‬‎
مشهد تخفیف بیزینس mashhadtakhfif Business - ام اس را با کباب بوقلمون مهار کنید

 مهم‌ترین خواص گوشت بوقلمون

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص گوشت بوقلمون اظهار کرد: گوشت بوقلمون چربی بد خون (LDL) را کاهش می‌دهد؛ این گوشت بسیار مقوی بوده، بنابراین مصرف آن برای کودکان و سالمندان در فصل سرما مفید است؛ ۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

وی بیان کرد: گوشت بوقلمون سرشار از سلنیوم، روی، پتاسیم،  ویتامین A و گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ و منیزیم است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به خاصیت آرام‌بخشی و نشاط آوری گوشت بوقلمون افزود: گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه تریپتوفان است، این اسید آمینه نقش موثری در ساخته شدن ماده‌ای به نام سروتونین در مغز و دستگاه گوارش دارد؛ سروتونین باعث آرام‌بخشی و نشاط آوری برای افراد می‌شود؛ این گوشت به علت اینکه حاوی ویتامین A است موجب تقویت سیستم ایمنی بدن هم می‌شود.

 مقایسه گوشت بوقلمون محلی با بوقلمون پرورشی

عظمایی درباره مقایسه گوشت بوقلمون محلی با بوقلمون پرورشی گفت: مصرف گوشت بوقلمون محلی موجب افزایش هورمون تستوسترون در مردان می‌شود، ولی استفاده از گوشت بوقلمون پرورشی کاهش هورمون تستوسترون در مردان و افزایش هورمون استروژن در زنان را به همراه دارد؛ بنابراین افراد باید از مصرف گوشت بوقلمون پرورشی خودداری کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن گوشت بوقلمون برای مبتلایان به ام اس تأکید کرد: این گوشت حاوی اسید آمینه پورین است، بنابراین مبتلایان به نقرس نباید در مصرف آن زیاده روی کنند؛ در گوشت بوقلمون اگزالات هم موجود است، بنابراین افرادی که دچار سنگ کلیه هستند باید در مصرف آن احتیاط کنند؛ اشخاصی که طبع گرم و خشک دارند باید گوشت بوقلمون را همراه با گشنیز و سماق میل کنند.  

راهنمای تخفیف : 09216760437


.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب مرکز دانلود رایگان
  • وب شرم
  • وب دنــــش آموزان کـــیـــش
  • وب مکس گراف